Obavijesti Video Pretražite Navigacija
6,2 stupnja

Još jedan snažan potres pogodio Meksiko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oaxacu u Meskiku pogodio je potres jačine 6,2 stupnja, izvijestio je US Geological Suvery.

Još jedan snažan potres pogodio je Meksiko. Epicentar potresa jačine 6,2 stupnja dogodio se na jugu Oaxace, na dubini od 32 kilometra, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Potres Nova podrhtavanja Potres kod Rijeke: ''Kratko, ali žestoko!''

Još nije prestalo podrhtavanje tla od snažnog potresa koji je Meksiko pogodio početkom tjedna.

Podsjetimo, broj poginulih u potresu koji je početkom tjedna pogodio Meksiko snagom 7,1 stupanj, dosegao je 293 ljudi, rekao je Luis Felipe Puente, nacionalni koordinator meksičke civilne zaštite. Samo u Ciudad de Mexicu poginulo je 155 ljudi. Oko 30 do 40 ljudi još se vode kao nestali, rekao je Puente.

Meksičko državno povjerenstvo za ljudska prava objavilo je izjavu u kojoj je pozdravilo obećanje vlasti da će nastaviti potragu među ruševinama za preživjelima dok ima i najmanje nade.

Povjerenstvo je također pozvalo vlasti da ne ruše zgrade dok nije potvrđeno da nema nikakve nikakvih izgleda da su među ruševinama preživjeli te kako bi tijela stradalih bila sigurno iznesena.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene