Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubijen bivši košarkaš Splita Jovan Manović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zasad nepoznati napadač na motoru ubio je jučer popodne košarkaša Jovana Manovića (30) iz Splita. Manović je sjedio na terasi kafića 'Zodijak', u ulici Vase Pelagića na Senjaku, u Beogradu. Ubojica je ispalio devet metaka iz pištolja CZ 99, od kojih je jedan Manovića pogodio izravno u oko.

Nakon ubojstva, napadač je pobjegao na motoru marke 'Dukati'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na aerodromu u Peruu FOTO Bivši košarkaš u tijelu krijumčario 23 kapsule kokaina Slika nije dostupna Oduševljen Kim Jong Unom VIDEO Rodmanov ispad: Pitajte Obamu, pitajte Hillary, meni se j...!

Prema riječima svjedoka, napadač je krupnije građe, star između 25 i 30 godina, a bio je odjeven u crvenu majicu i na glavi je imao crnu kacigu. Do terase kafića gdje se dogodilo ubojstvo, napadač se dovezao motorom zemunske registracije SO Zemun 292.

Napadač je sišao s motora i s tri metra udaljenosti ispalio devet metaka u žrtvu. Ubojica je zatim pobjegao na motoru,  pištolj je bacio na pločnik te krenuo u pravcu grada.

Poslije se ispostavilo da se ubojica sporednom ulicom vratio natrag i počeo bježati u pravcu 'Miloševog konaka, no na strmoj stazi u šumi pao je s motora i nastavio bježati pješice. 

Na mjestu ubojstva brzo je stigla policija i hitna pomoć koja je samo mogla ustanoviti smrt košarkaša . Odmah pored kafića smještena je Banka Inteza koja ima video kamere koje  su, najvjerojatnije, snimile ubojstvo. 

Policija je krenula u intenzivnu potragu u koju su uključeni i psi tragači. 

Prema neslužbenim informacijama, ubojstvo je najvjerojatnije obračun beogradskog mafijaškog podzemlja. Svjedoci tvrde da se se u spomenutom kafiću događali i veći incidenti te da se u njemu okupljaju sumnjive osobe. Svjedoci i policija navode kako je riječ o profesionalnom ubojstvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene