Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nijemac zlostavljao svoju djecu

Još gori od Fritzla?! Djecu tjerao na prostituciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedeći tjedan počinje suđenje Nijemcu osumnjičenom za zlostavljanje posvojenog sina, vlastite kćeri i poćerke s kojom je imao sedmero djece.

Muškarac star 48 godina, za ovu priču nazvan Detlef S. optužen je po 350 točaka za seksualno zlostavljanje te niz seksualnih prijestupa, piše Newsinfo.inquirer.ne.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

U razdoblju od 1987. do 2010. godine muškarac je osumnjičen da je seksualno zlostavljao maloljetnike te ih prisiljavao na prostituciju, a sve se događalo u njegovom domu u blizini Bonna.  'Uvijek nam je to sedmero djece bilo čudno, pogotovo zato jer su svi bili nevjerojatno slični', rekao je jedan od susjeda.

Sudeći po pisanju njemačkih medija, Detlef je s poćerkom imao osmero djece, od kojih je jedno preminulo. DNA test potvrdio je njegovo očinstvo. Monstruozni Nijemac uhićen je u kolovozu 2010. i od tada se nalazi u pritvoru.

Suđenje će se odvijati na regionalnom sudu u Koblenzu, u zapadnoj Njemačkoj. Slučaj nedvojbeno podsjeća na austrijskog zlostavljača Fritzla koji je kćerku Elisabeth pretvorio u seksualnu robinju koji je držao zatočenu u podrumu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene