Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jorkširski Trbosjek smradom stvara problem u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Serijski ubojica Peter Sutcliffe, koji je izmasakrirao 13 žena i pokušao ubiti još sedam u petogodišnjem ubilačkom naletu, kriv je za nesnosni smrad u bolnici u Broadmooru.

62-godišnjak je postao neuredan jer pati od teškog oblika dijabetesa, pa se ne brine oko svoje osobne higijene. Rijetko se tušira, ne pere zube i ne mijenja bolničku odjeću.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Izgleda poput skitnice, a težak je oko 120 kilograma.

>> Jorkširski Trbosjek: 'Oslobodite me, popravit ću se'

>> Zatvorenik nožem napao Trbosjeka

Britanski serijski ubojica kojeg nazivaju i Jack Trbosjek, osuđen je 1981. godine na doživotni zatvor. Nedavno je započeo pravnu bitku kojom traži puštanje na uvjetnu slobodu.

'Prije 20 godina stvari su bile drugačije, mogli ste pacijente natjerati na kupanje ili da promijene odjeću. Sada se poštuju ljudska prava i na svakom je pacijentu da sam odluči što će napraviti. Sutcliffe ne koristi deodorans ili zubnu pastu, i ne mijenja odjeću. Nije da se ne može sam brinuti o sebi, već mu takve stvari nisu uopće bitne. Savjetovali su mu kako da vodi brigu o osobnoj higijeni, a sada ga i posebno promatraju kako bi vidjeli tušira li se redovito', rekao je izvor iz bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene