Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve negirao

Joci Amsterdamu 15 godina zatvora zbog poticanja na ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Viši su u Beogradu osudio je danas Sretena Jocića na 15 godina zatvora poticanja na ubojstvo Gorana Marjanovića 1995. godine.

Sudac je objasnio kako je Joca Amsterdam dobio maksimalnu kaznu koja je bila propisana u vrijeme izvršenja kaznenog djela 1995. godine. Izvršioci ubojstva, dvojica bivših policajaca, dobili su po 15 godina zatvora koje su u međuvremenu odslužili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sutra svjedočenje krunskog svjedoka U Beogradu nastavljeno suđenje za ubojstvo Pukanića Slika nije dostupna Na suđenju u Beogradu Joca Amsterdam Pukanićevo ubojstvo povezao s Hypo bankom

>> Tko je Joca Amsterdam?

Sud je Jocića proglasio krivim je je nagovorio bivše policajce da ubiju Marjanovića u kafiću Bambi u sportskom centru Olimp, pri čemu je stradala i Marjanovićeva djevojka, a više je ljudi ozlijeđeno. Press piše da je optužnica teretila Jocića da je bivšim policajcima za tu 'uslugu' obećao 50 000 maraka. Joca Amsterdam tijekom suđenja je negirao bilo kakvu povezanost s ubojstvom i tvrdio je da mu je sve namješteno.

 



Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene