Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji iz života Stevea Jobsa

Jobs je bio spreman za 'termonuklearni rat'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova biografija Waltera Isaacsona temeljena na životu Stevea Jobsa (Simply Steve Jobs) izlazi sljedeći tjedan no Associated Press već je ranije kupio kopiju toga djela te se tako pobrinuo za otkrivanje ekskluzivnih detelja o Jobsovom životu.

Kako navodi Associated Press, Jobs je bio tako ogorčen Googleom oko Android operativnog sustava da čak nisu mogli dogovoriti niti financijsku nagodbu. Jednostavno je želio prekinuti suradnju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije" Ilustracija Važna obljetnica Hrvatska je već 15 godina dio najmoćnijeg vojnog saveza, ali o njezinu članstvu odluku nisu donijeli hrvatski građani

'Izdahnut ću zadnji put ako treba i potrošit ću svaki Appleov novčić, kako bih ispravio nepravdu. Uništit ću sustav Android, jer je ukraden proizvod. Spreman sam i na termonuklearni rat zbog ovog!' - izjavio je tada Jobs.

Nadalje, susreo se tada sa Schmidtom, kojemu se povjerio da ne želi ulaziti u nikakve sudske procese. Jobs je izjavio:'Ne želim vaš novac. Ako mi i ponudite 5 bilijuna, ne želim ga imati, ne treba mi. Jedino želim da prestanete koristiti naše ideje u Android sustavu, to je sve što želim!'

Associated Press isto tako otkriva detalje o Jobsovom odbijanju primanja terapija u liječenju raka.
(AP)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene