Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijela još čekaju

Jezivi detalji pokolja: Sve su pobili hicima straga u glavu i leđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na desetke tijela u kenijskom kampusu Garissa još čeka svoj red da ih se odveze i preda obiteljima.

I tijekom cijelog današnjeg dana vozila hitne pomoći ulazila su i žurno izlazila kroz ulazna vrata kenijskog sveučilišta Garissa. U gradu u kojem se ne događa inače previše toga jučerašnji dan ostat će zapamćen u povijesti kao jedan od najtragičnijih.

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev "Ubijte ih sve!" Putinov trbuhozborac najavio brutalnu osvetu za pokolj: "Moraju biti ubijeni, ali mnogo je važnije od toga..." Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more"

Dan nakon što su militanti al-Shabaaba poharali taj kampus i za sobom ostavili 147 mrtvih, tijela nekih žrtava još uvijek čekaju da ih se odveze u mrtvačnicu, a potom i da ih se preda obiteljima.

Pokolj na sveučilištu: U terorističkom napadu najmanje 147 ubijenih

Većina žrtava ustrijeljena je i to straga, u potiljak ili u stražnji dio glave ili leđa. 'Tijela su im svima licem prema tlu', rekao je jedan od liječnika za CNN.

Uz 147 mrtvih još je najmanje 79 osoba ranjeno, obznanilo je ministarstvo unutrašnjih poslova koje je na Twitteru potvrdilo da je završila opsada sveučilišta Garrissa. Ministarstvo je dodalo da je sa sveučilišta evakuirano 587 osoba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene