Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena iz Michigana tvrdi

'Jeti je najviše volio jesti pecivo od borovnice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove tvrdnje o postojanju Jetija stižu iz Sibira i Michigana.

Žena iz Michigana tvrdi da je prije dvije godina, nedaleko svoje kuće u šumi, hranila obitelj od čak 10 Ketija. 'Svaki dan su jeli ribu, donosila sam im puno košaru voća i suhe hrane', ispričala je 47-godišnja Robin Lynn Pfeifer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkriće ili težnja za publicitetom Otkriven genom Bigfoota: Nastao križanjem čovjeka i nepoznate vrste?! Slika nije dostupna Znanstvenici 'zasukali' rukave Genetskim istraživanjima do dokaza o postojanju jetija

Dodala je kako je Jetijima omiljen obrok bio pecivo od borovnice pa ukoliko im ga nije pekla, obavezno ga je kupila. Tvrdi kako je sakupila mnogo dokaza o njihovom postojanju, no istakla je kako su oni presramežljivi i strašljivi da bi se željeli fotografirati, pa joj to nije krenulo za rukom.

Robin kaže da je Jeti visok gotovo tri metra te dosta sliči čovjeku, samo što po cijelom tijelu ima krzno. 'Najveći Jeti kojem sam ikada vidjela bio je visok preko tri metra. Glavna ženka u obitelji imala je crno krzno, ostale su bile bež ili bijele boje', dodala je.

Skeptici će reći da za tako velike tvrnje, trebaju i veliki dokazi, a to se do sada, kada je riječ o Jetijima, nije još dogodilo. Znanstvenici se također pitaju kako bi ova velika stvorenja mogla tako dugo živjeti, a da ih nitko nije dobro vidio te nitko nikada nije predočio dokaz kao što su tijelo, kosti ili DNK.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene