Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sad znate

Stanovnici Sjeverne Koreje uživaju u slobodnom i sretnom životu!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Jong Un cijelom će svijetu dokazati da njegov narod 'dinamično napreduje prema svjetlijoj i boljoj budućnosti dok uživaju u slobodnom i sretnom životu pod socijalističkim sustavom'.

Sjeverna Koreja, nezadovoljna izvješćima UN-a o stanju ljudskih prava u toj zemlji, odlučila je napraviti vlastitu procjenu. Režimska televizija javlja kako će objaviti 'sveobuhvatno izvješće kako bi ljudima jasno dali do znanja kakvo je stvarno stanje ljudskih prava u Koreji i kako bi odagnali sve predrasude'.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Zadnje UN-ovo izvješće prozvalo je Sjevernu Koreju na odgovornost zbog opsežnog i sustavnog kršenja ljudskih prava i zločina protiv čovječnosti.

NEVJEROJATNE ČINJENICE o Sjevernoj Koreji!

Kim Jong Unu dosta je takvih 'pristranih i naručenih' izvješća pa je odlučio objaviti vlastito koje će 'pokazati pravu sliku naroda Sjeverne Koreje koje dinamično napreduje prema svjetlijoj i boljoj budućnosti dok uživaju u slobodnom i sretnom životu pod socijalističkim sustavom'.

Njihovu studiju će objaviti Udruga za studije ljudskih prava Demokratske Narodne Republike Koreje, piše Wall Street Journal.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene