Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaljubio se u učenicu

Ostavila ga maloljetnica zbog koje je u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetna srednjoškolka (16) ostavila je ljubavnika Jeremyja Forresta (31) dok on služi petogodišnju zatvorsku kaznu.

Bivša 16-godišnja djevojka čiji je identitet skriven, ali je javnosti poznata kao Gemma, preselila se svojoj majci nakon prekida s Jeremyjem Forrestom koji služi petogodišnju zatvorsku kaznu zbog seksa s maloljetnicom, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Prosvjed poljskih farmera na granici s Ukrajinom postigli dogovor s vladom Od studenog blokiraju granične prijelaze: Poljski kamiondžije prekidaju prosvjed Slika nije dostupna Zbogom, lažljivice Nevjernu djevojku za rođendan iznenadio prigodnim 'poklonom'

Nastavnik se u zatvoru našao nakon što je s djevojkom s kojom je bio u intimnom odnosu pobjegao u Francusku, a kako je ona maloljetna, sud ga je kaznio zatvorskom kaznom.

Gemma je rekla da će ga čekati dok ne izađe iz zatvora te da s njim želi imati djecu. Međutim, jučer mu je otac Jim u zatvoru priopćio vijest da ona ima novog dečka, koji je star kao i ona.

>> Najtraženijeg američkog kriminalca cinkala je...

'Jeremy je shrvan. Uzrujan je. Ali, u isto je vrijeme realan. Mislim da je i očekivao da bi se ovo moglo dogoditi dok je u zatvoru', rekao je izvor iz njegove obitelji.

Djevojci, čiji je identitet skriven, socijalni radnici zabranili su komunikaciju s Forrestom dok ne navrši 18 godina. Djevojka je stoga nazvala njegove roditelje i rekla im da je pronašla novog dečka.

'Teško je održati vezu s nekim s kim ne mogu razgovarati niti ga mogu vidjeti. Bilo je teško nastaviti s takvom vezom. Voljela bih da mogu razgovarati s njim još samo jednom, da mu objasnim zašto sam nastavila sa svojim životom', rekla im je djevojka.

Par tvrdi da se zaljubio tijekom školskog izleta u Los Angeles kada je ona ima 14 godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene