Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovarat će i o Kosovu

Jeremić zadnji dan mandata u Moskvi kod Lavrova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić svoj zadnji dan na toj dužnosti provodi u Moskvi, gdje je u razgovoru s kolegom Sergejom Lavrovom Rusiju označio najvažnijim srbijanskim partnerom, s kojim njegova zemlja ima odlične odnose.

Jeremić je kazao, kako javlja srbijanska agencija Beta, da je Rusija Srbiji najvažniji partner, ocijenivši kako su za njegovog ministarskog mandata odnosi dviju zemalja bili odlični.

Pročitajte i ovo Sergej Lavrov Sergej Lavrov Rusija poslala zlokobno upozorenje: "Ovoj je zemlji suđeno da bude sljedeća žrtva…" Sergej Lavrov Poručio na godišnjem skupu Lavrov opleo po OESS-u: "Organizacija je na rubu ponora, pretvara se u privjesak NATO-a i EU-a"

Lavrov je izjavio da jako cijeni Jeremićev doprinos razvoju rusko-srbijanskih odnosa, izrazivši nadu da će se bilateralni odnosi i dalje razvijati.

>> 'Jeremić govori kao Hitler'

Rusko ministarstvo vanjskih poslova najavilo je da će Lavrov i Jeremić, osim o odnosima dviju zemalja, razgovarati o Kosovu i Siriji, navodi Beta. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene