Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadmašio i Nikolića

Jeremić: Kosovo u UN samo preko mene mrtvog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se bivši srpski predsjednik Boris Tadić iz pristojnosti rukuje s kosovskim premijerom Hashimom Thacijem, ministar vanjskih poslova Srbije u odlasku, Vuk Jeremić, ne bira riječi kad je u pitanju Kosovo.

Jeremić je rekao što misli o tome da Kosovo podnese zahtjev za članstvom u UN-u, za vrijeme predsjedavanja Srbije Glavnom skupštinom UN-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne odustaje od posjeta Beogradu Izetbegović: S Nikolićem ću neke stvari raspraviti licem u lice Slika nije dostupna Pokušala razvući transparent Incident usred Nikolićevog govora o Haškom tribunalu

>> Nikolić: Nikada se ne bih rukovao s Thacijem

'Pokušaj učlanjenja Kosova u Ujedinjene narode, za vrijeme srpskog predsjedavanja, bio bi akt besmislene provokacije, koji nema ama baš nikakve šanse uspjeti', poručio je Jeremić.

'Nadam se da do toga neće doći, ali u svakom slučaju, dok god Srbija predsjedava Ujedinjenim narodima, a to je godinu dana, to bi se moglo dogoditi samo preko mene mrtvog', istaknuo je Jeremić.

Novi predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, podsjetimo, rekao je kako nikada ne bi rukovao s Thacijem 'dok se ne utvrdi ima li istine da je činio zločine nad Srbima'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene