Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadnja tri i pol mjeseca

Jemen: 230 vojnika poginulo u borbi s Al Qaidom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jemenska vojska je izgubila najmanje 230 vojnika u zadnja tri i pol mjeseca, koliko je odbijala napade pobunjenika povezanih s Al Qaidom koji su držali u okruženju jednu njezinu postrojbu na jugu Jemena, priopćilo je u nedjelju ministarstvo obrane.

'Južni vojni sektor izgubio je više od 230 mučenika' u borbi i u probijanju obruča u kojemu je 25. mehanizirana brigada bila od 29. svibnja kada je osvojen Zindžibar, rekao je ministar, general Mohamed Naser Ahmed, a prenijela je službena novinska agencija Saba.

Naoružani pripadnici skupine povezane s Al Kaidom, 'Sljedbenici šarije', zauzeli su u svibnju veći dio Zindžibara i opkolili bazu 25. mehanizirane brigade na periferiji grada. Zauzeli su i nekoliko drugih sela u toj pokrajini. (HIna)

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Ilustracija U Siriji Ubijen osnivač Al-Nusre: Najprije ga je pozdravio, a onda...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene