Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarobljeni na pješčanom sprudu

Jedva spasili mališane od nadolazeće poplave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci su dva i pol sata spašavali djecu s pješčanog spruda koja su ondje ostala zarobljena zbog podizanja razine vode rijeke u kineskom gradu Guangzhou.

 U utorak popodne, tri djevojčice i dva dječaka starih između sedam i 14 godina, nisu shvatili da se podiže razina vode dok su se igrali na plaži. U jednom trenutku vidjeli su da ih je okružila voda. Uplašeni, počeli su dozivati pomoć, javlja AP.

Pročitajte i ovo Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..." Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara

Oko pet sati popodne, do njih su stigli vatrogasci, koji su kazali da je voda između spruda i obale na nekim mjestima bila već duboka jedan metar te je još rasla.

Do dolaska čamaca kojima su mogli doći do djece, mališane su spasioci smirivali govoreći im pomoću megafona. Kada su ih doveli na sigurno, ustvrđeno je kako ni jedno dijete nije zadobilo ozlijede.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene