Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedna ubijena i šest ranjenih žena u Židovskom centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac pakistanskog porijekla upao je u Židovski centar u Seattleu i otvorio vatru na zaposlenike. Jedna žena je ubijena a šest ih je ranjeno. Muškarac, u dobi zmeđu 30 i 40 godina , nakon napada se predao bez otpora.

Naoružani muškarac navodno je pred zaposlenicima seattleškog ogranka Židovske federacije izjavio da je američki musliman koji je bijesan na Izrael, a u Židovski centar je upao vičući "ja sam američki musliman, mrzim Izrael" te počeo nasumce pucati. 

Pročitajte i ovo Ilustracija, učionica Strava u Sarajevu Drama u osnovnoj školi: Jedan učenik ubo drugog oštrim predmetom Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Ostali zaposlenici Centra uspjeli su pobjeći iz zgrade, a policija je ubrzo stigla na mjesto događaja i blokirala nekoliko okolnih zgrada.

Policija je nakon ovog događaja pojačala osiguranje sinagoga i židovskih organizacija u gradu. Također, pojačano je i osiguranje džamija i islamskih organizacija.

Židovska federacija bila je jedan od sponzora povorke koja je ovog tjedna bila organizirana radi potpore izraelskim napadima protiv Hezbolaha u Libanonu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene