Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Put na Zapad

Jedina opcija je Hrvatska: Na Facebooku savjetuju izbjeglice kako izbjeći mine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Facebook grupi 'Pomoć za izbjeglice u Makedoniji' objavljuju se savjeti izbjeglicama, a jedan od njih tiče se mina na granici.

Na Facebook grupi 'Pomoć za izbjeglice u Makedoniji', među mnoštvom savjeta za sve koji su napustili dom i odlučili bolji život potražiti na Zapadu našao se i jedan koji se tiče mina u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šefovi policija odlučili NAPOKON POMAK U Grčkoj će se razdvajati ekonomski migranti od stvarnih izbjeglica Slika nije dostupna Incident na granici Srbija uputila Hrvatskoj prosvjednu notu

U poruci objavljenoj na 'zidu' grupe stoji kako je nakon suspendiranja Schengenskog režima i zatvaranja granica jedina opcija za odlazak na Zapad preko hrvatske granice.

Sirijski izbjeglica odgovorio na 6 pitanja koja sve zanimaju

'No, jednu stvar morate podijeliti s onima koji ne znaju. Na granici sa Srbijom postoje minska polja koja su posljedica rata', piše među ostalim uz fotografiju karte na kojoj su označena kritična područja.

Podsjetimo, Mađarska je zaprijetila da će od utorka uhititi i zatvoriti svakoga tko ilegalno pokuša prijeći južnu granicu sa Srbijom i zadržati u logorima tražitelje azila u nastojanju da zaustavi priljev migranata, od kojih su mnogi sirijske izbjeglice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene