Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog svađe?

UBIJENO 11 ČLANOVA ISTE OBITELJI 'Radi se o činu osvete'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaest članova iste obitelji, među kojima dvije maloljetne osobe, ubili su naoružani muškarci u planinskoj zoni države Puebla u središnjem dijelu Meksika zbog "osobne svađe", objavile su u petak meksičke vlasti.

Žrtve su pet žena, četiri muškarca i dvije djevojke. Još dvoje maloljetnika teško je ranjeno i prebačeno u lokalnu bolnicu, rekao je Vicente Lopez de la Vega, gradonačelnik Coxcatlana.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Ilustracija ne zna se razlog Strava usred dana: Hodao cestom s puškom u jednoj i sestrinom glavom u drugoj ruci

Po vlastima, svjedoci su rekli da se radi o dvojici napadača od kojih je jedan navodno prije nekoliko godina silovao jednu od ubijenih žena koja je potom rodila sina.

Njezin sadašnji suprug, koji je također ubijen, imao je i ubodne rane od noža i općenito više ozljeda od ostalih žrtava, kazale su vlasti. Napadači su u bijegu i traži iz policija.

"Radi se o činu osvete", kazao je de la Vega. "Napadači su došli pješice na mjesto gdje je obitavala obitelj i otvorili vatru".

Država Puebla nije jedna od onih u Meksiku gdje se događa najviše ubojstava vezanih uz narkokartele, ali je nekoliko nedavnih ubojstva napunilo crnu kroniku. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene