Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad iz 2010.

Jedan od terorista iz Bugojna osuđen na 14 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Adnan Haračić (25) nepravomoćno je osuđen na 14 godina zatvora zbog terorističkog napada u Bugojnu 27. lipnja 2010. godine.

Haračić je u svibnju priznao krivnju za sudjelovanje u bombaškom napadu na zgradu policije u Bugojnu u kojemu je poginuo jedan policajac.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio oružjem Policija pronašla eksplozivnu napravu i uhitila muškarca: Spriječen teroristički napad ekstremnih desničara? Marina Lovrić Merzel Nakon 10 godina Bivša županica osuđena na šest godina zatvora: Oduzet joj nezakonito stečena imovina

Nakon što je priznao napad, javljaju mediji u BiH, tužiteljstvo je pristalo da se optuženom izrekne kazna zatvora u trajanju od 12 do 15 godina.

>> Podignuta optužnica protiv napadača na policijsku postaju

U izdržavanju kazne Haračiću će biti uračunato i vrijeme koje je proveo u pritvoru od 1. prosinca 2010. Podsjetimo, u terorističkom napadu vehabija na policijsku postaju u Bugojnom uz poginulog policajca ozlijeđeno je još šest osoba, a za isti napad sudi se i Naseru Palislamoviću i Harisu Čauševiću. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene