Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabranio snimanje fotoreporteru

Pogledajte kako je policajca zbunio pojam 'javne površine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotoreporter u Zadru se našao na verbalnom udaru policajca iako se nalazio 'na javnoj površini'.

Naime, nakon koncerta TBF u Zadru ispred dvorane se jedan izvjesni policajac okomio na fotoreportera Filipa Bralu koji je radio svoj posao. Počeo ga je nagurivati i stalno je ponavljao da ne smije snimati.

Pročitajte i ovo Policajac nasilnik uhićen je i optužen UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Policajac htio ljubavnicu strpati na psihijatriju, iživljavao se na njoj, no onda se dogodio obrat Policija Teške tjelesne ozljede Pijan pokušao preteći 76-godišnjeg biciklista, udario ga retrovizorom, a onda prebio i pobjegao

'Ajde kući pa mater snimaj!', kazao mu je. I kad ga je fotoreporter upozorio da se ipak nalazi na javnoj površini, policajac se na nekoliko sekundi jako zbunio. Nije znao što da kaže. 'Ma dat ću ti ja javnu površinu', ljutito je uzvratio i otišao'.

Iz zadarske policije poručuju kako će daljnjim razgovorima sa sudionicima događaja utvrditi što se zaista dogodilo, a ako se pokaže da je policajac prekršio svoje ovlasti, nisu isključene ni sankcije, navode.

'Ne želim generalizirati i reći da je svaki policajac takav, no jako me žalosti cijela situacija. Neću podizati nikakvu privatnu tužbu protiv službenika, ali drago mi je što sam sve uspio snimiti kako se slično ne bi ponovilo nekom drugom kolegi', kazao je za Dnevnik.hr Filip Brala.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene