Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HRPA FASCIKALA

NEOBIČNI DETALJ PRESICE Je li Donald Trump na konferenciji za novinare mahao praznim papirima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnju da su dokumenti bili prazni, po pisanju Independenta, potvrđuje i činjenica da novinarima nije bilo dopušteno pogledati papire.

Dokumenti koje je na konferenciji za novinare, prvoj nakon izborne pobjede, novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump predstavio kao središnji dio presice najvjerojatnije su bili samo prazni listovi, piše britanski Independent.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

Trump je za dokumente, koji su bili naslagani u gomili fascikala pokraj njega, ustvrdio kako predstavljaju dokaz da se priprema predati svoje poslovno carstvo sinovima, što su potvrdili i njegovi odvjetnici. Naveli su i da to želi učiniti ne bi li izbjegao sukob interesa kada stupi na dužnost predsjednika.

Sumnju da su dokumenti bili prazni, po pisanju Independenta, potvrđuje i činjenica da novinarima nije bilo dopušteno pogledati papire. Nadalje, na marginama listova papira koje je bilo moguće vidjeti nije bilo ni rednih brojeva stranica, kao ni zabilješki koje odvjetnici običavaju upisivati na tim mjestima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene