Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I Interpol ih traži

Javile se tinejdžerice koje su otišle u sveti rat: 'Ne brinite za nas!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelji dviju tinejdžerica koje su iz dvojih domova u Beču otišle boriti se u sveti rat, kako same kažu, konačno su stupili u kontakt s nestalim djevojkama.

Sabina Selimović i Samra Kešinović, tinejdžerice koje su 10. travnja napustile svoje domove te za kojima tragaju obavještajne službe i Interpol, javile su se svojim obiteljima, javljaju austrijski Krone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve ih je više Policija uhitila tinejdžerke koje su se spremale za džihad u Siriji Slika nije dostupna 'Otišle smo u sveti rat' FOTO Interpol traga za Samrom (16) i Sabinom (15)

Samra je u telefonskom razgovoru sa svojom sestrom rekla da 'ne brinu za njih'. 'Nemojte brinuti zbog nas. Puno pozdrava svima!', rekla je sestri. Ranije se pojavila informacije kako se djevojke nalaze na sjeveru Sirije.

Turci ušli u trag djevojkama koje su otišle u 'sveti rat'

Na profilima njihovih društvenim mreža u više navrata su se pojavljivali statusi u kojima je stajalo kako odlaze u sveti rat i da su spremne umrijeti za svoje ideale, a nekoliko mjeseci prije nestanka počele su redovito odlaziti u lokalnu džamiju koju vodi radikalni imam Ebu Tejma.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene