Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprijatelji napretka BiH

Jasmila Žbanić i turskom ministru poručila: 'Marš kući!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redateljica Jasmila Žbanić još jednom je poručila 'Marš kući!', ovaj put Ahmetu Davutogluu, ministru vanjskih poslova Republike Turske koji je došao u Sarajevo.

U duhu prosvjeda, BiH je posjetio ministar vanjskih poslova Republike Turske Ahmet Davutoglu, koji se sastao s članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.

Davutoglu je u Sarajevu poručio kako je jedan od prioriteta njegove zemlje očuvanje teritorijalnog integriteta, jedinstva i blagostanja u Bosni i Hercegovini, dodajući kako je Turska i nadalje na svim razinama - bilateralnom, multilaterlanom i svim platformama bilo gdje u svijetu - spremna pomoći na planu očuvanja stabilnosti Bosne i Hercegovine na dobrobit svih njenih građana i naroda, piše Avaz.ba.

Ocijenio je da je održavanje prosvjeda demokratsko pravo građana, navodeći da to ne bi trebao biti povod za ugrožavanje ljudskih života, uništavanje javne imovine i urušavanje državnog sistema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Jasni zahtjevi' Žižek: U Bosni je kaos, situacija je odlična Slika nije dostupna Čović o prosvjedima u BiH 'Imam dojam da su željeli brzo stvoriti anarhiju'

'Dobivam novce za filmove od Hrvatske, ali moram govoriti istinu!'

'E pa Davutoglu i tebi lijep pozdrav: marš kući!', poručila je redateljica Jasmila Žbanić turskom ministru preko svog profila na Facebooku, nakon što je istu poruku poslala i hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću, jer je ovaj obišao Mostar u društvu domaćina HDZ-ovca Dragana Čovića, koji je 'poznat kao jedan od najvećih lopova protiv kojih se demonstranti bore'.

'I da ne bih u budućnosti svakog pojedinačno spominjala: svi predstavnici stranih zemalja koji se ne sastanu sa demonstrantima nego daju podršku korumpiranim političarima smatram neprijateljima progresa Bosne i Hercegovine!', napisala je Jasmila na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene