Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Japanac najavio napad na interentu, Tokio se oprašta od žrtava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tokijo se oprašta od sedmero poginulih u jučerašnjem krvavom pohodu 25-godišnjeg mladića. Napadač je policiji otkrio kako je napad najavio na internetu. Zločin je opravdao riječima: ''Bilo mi je dosta svega''.

Dan nakon krvoprolića, četvrt Akihabara prekrivena je cvijećem. Stanovnici Tokija opraštaju se od tragično preminulih sugrađana.

Pročitajte i ovo Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti" Slika nije dostupna Autobombe Irak: 34 mrtvih u atentatima na šijitske četvrti Bagdada

>> U krvavom pohodu Tokijom ubio 7 osoba, ranio 10

Tomohiro Kato svoj plan je obznanio na internetu. Policija kaže kako je napad najavio na čak 30 različitih portala. 20 minuta prije krvoprolića, poslao je i sms poruku: ''Vrijeme je''. 

U krvavom pohodu Kato je ubio sedam osoba. Još 10 je ranio. Žrtve je birao nasumce. Jedini povod napadu, kako je sam rekao, bila je dosada u njegovu životu.  

Ovo je najsmrtonosniji napad u Japanu u posljednjih sedam godina. Skrivio ga je mladić zaposlen u jednoj tvornici automobila. Očekivano, njegovi poznanici kažu da je bio pozitivna osoba koja nikada nije izazivala probleme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene