Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Janez Janša

Bivši slovenski premijer pozvao sunarodnjake da se naoružaju: "Vrag je odnio šalu. Pametni su shvatili poziv"

Janez Janša, slovenski političar i bivši premijer, pozvao je svoje sunarodnjake da se naoružaju, pritom komentirajući aktualnu situaciju u svijetu i državi.

Bivši slovenski premijer i političar Janez Janša pozvao je Slovence na društvenoj mreži X da se naoružaju .

"Vrag je odnio šalu. Naoružajte se. Legalno.

Pametni su shvatili poziv. Pametni i odgovorni o tome će voditi računa. Ostali će vjerovati Golobu, Poklukaru i Šarcu (ili čak Jenullu, Kovačevoj, Mukiju i paradama ponosa) da su sposobni zaštititi Sloveniju, ali i njih osobno u slučaju terorističkih napada", napisao je, između ostalog, Janša.

Prozvao je slovensku Vladu, aktualnog premijera i ostale čelnike u državi, nezadovoljan razinom zaštite u Sloveniji.

Pročitajte i ovo Videopoziv 22.10.2023. Poziv Domagoja Mikića Deseteročlana obitelj živjela ilegalno u 26 kvadrata bez struje, tople vode i osnovnih potrepština: Zbrinuti su u manje od 24 sata nakon posjeta ekipe Dnevnika Nove TV

"Vjerujemo da će slovenski policajci radije spriječiti ilegalne migracije nego igrati ulogu taksista do centara za azil", dodao je.

"Nekažnjeno zlo iz Moskve ponovno fizički prijeti našem istočnom susjedstvu. Pritisak masovnih ilegalnih migracija radikalno razara postojeći način života u EU-u i jača militantne, prototerorističke jezgre u europskim metropolama. 

Pročitajte i ovo Marin Galić, profesor na FPZG Za Dnevnik Nove TV Stručnjak o ponašanju na tribinama: "Sad će se vidjeti što će se dogoditi kad je u pitanju domaća liga. Je li to predstava za UEFA-u ili namjera da se ubuduće kažnjavaju izgrednici"

Posljednjim upadom palestinskih terorista (nekada su se u SFRJ masovno obučavali u Pančevu) u Izrael još jednom se potvrdilo koliko je važno da narod bude dobro i legalno naoružan. Na mnogim mjestima naoružani pojedinci u kibucima uspješno su spriječili još veće more žena i djece.

I danas su pismenima barem tri stvari jasne:

1. Da s velikom vjerojatnošću možemo očekivati ​​zaoštravanje sigurnosne situacije
2. Da sadašnja garnitura vlasti nije ni približno sposobna za pravovremene procjene, pripreme i djelovanje
3. Da stoga svatko ima pravo i dužan je učiniti sve što je u okviru ustavnog poretka moguće za zaštitu svoje obitelji i domovine", zaključio je Janša.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene