Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Coke još uvijek u bijegu

Jamajka: Stanje se normalizira, 76 mrtvih u sukobima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kingstonu se polako otvaraju prodavaonice i život vraća u normalu nakon rata kojeg je vlada pokrenula protiv kriminalaca u glavnom gradu Jamajke u kojem je poginulo 76 ljudi, objavila je policija.

Veleposlanstvo Sjedinjenih Država, zemlje koja traži izručenje narko-bosa Chriostophera 'Dudusa' Coke, otvoreno je prvi puta nakon uvođenja izvanrednog stanja u nedjelju. Jedan policijski dužnosnik je rekao da je akciji pripadnika snaga sigurnosti u proteklih tjedan dana stradalo 73 civila i tri pripadnika redarstvenih snaga.

Pročitajte i ovo Ubijeni policajci u Sjevernoj Karolini ubijen i napadač Četvero policajaca ubijeno, četvero ranjeno: Došli su uhititi zločinca, a onda je na njih otvorena vatra Pucnjava u Charlotteu Sjeverna Karolina Pucnjava u SAD-u: Na policajce na zadatku otvorena vatra, trojica ranjena, jedan ubijen?

>> Jamajka: U sukobima već 60 poginulih

Većina ljudi ubijena je u racijama policije i vojnih snaga na siromašno, južne predgrađe Kingstona, Tivoli Gardens, u kojem lokalno stanovništvo podržava traženog narko-bosa. Sjedinjene Države smatraju da je Christopher 'Dudus' Coke jedan od najopasnijih svjetskih narko bosova, a po optužnici podignutoj protiv njega u New Yorku, prijeti mu kazna doživotnog zatvora. Njegovom klanu pripisuje se umiješanost u brojna ubojstva na Jamaci i u SAD-u. Unatoč policijskim akcijama i pretragama, Coke se još uvijek nalazi u bijegu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene