Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

'Naše strpljenje ima granice'

"Točno znamo..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kremlj je u ponedjeljak opovrgnuo pisanje ruskog lista da službena Moskva razmatra mogućnost "ciljanih napada" na ukrajinski teritorij pošto je u granatiranju ruskoga pograničnog sela u nedjelju poginula jedna osoba.

"Naše strpljenje ima svoje granice", rekao je za list Kommersant izvor blizak Kremlju dodavši kako "nije riječ o bilo kakvoj akciji širokih razmjera, već o ciljanim i preciznim napadima na položaje s kojih se granatira ruski teritorij".

Pročitajte i ovo Dmitrij Peskov I granatiranja Donecka Nakon požara u plinskom terminalu Kremlj optužio Kijev: "Nastavljaju pokazivati svoje bestijalno lice" Slika nije dostupna Poruke iz Moskve A ovo je poručila Rusija...

Isti izvor tvrdi da Moskva "točno zna odakle su granate ispaljene", prenosi Kommersant.

Glasnogovornik Kremlja te je navode opovrgnuo. "Informacije prema kojima Rusija razmatra mogućnost napada nemaju nikakva smisla i potpuno su nerealne", rekao je za agenciju Bloomberg Dmitrij Peskov istaknuvši kako "Rusija ne razmatra nikakve napade na Ukrajinu".

U nedjelju je rusko ministarstvo vanjskih poslova objavilo da je u granatiranju ruskog pograničnog gradića u regiji Rostov smrtno stradao ruski državljanin i da su ozlijeđene dvije žene.

Ruski raketni sustav i časnici tuku ukrajinske snage; srušen ukrajinski vojni zrakoplov

Moskva je odmah upozorila Kijev na potencijalne nesagledive posljedice.

Ukrajinski borbeni zrakoplovi u subotu su bombardirali položaje proruskih separatista duž duge bojišnice na istoku, u blizini ruske granice, zaoštravajući sukob koji traje tri mjeseca. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene