Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izumljena elektronička krunica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski tehničar izumio je krunicu visoke tehnologije kako bi u molitvi katoličkim vjernicima pomogao elektroničkom napravom koja bi trebala zamijeniti tradicionalne krunice.

Jajolika elektronička naprava s jednim tipkalom ukrašena slikama Djevice Marije vjernicima omogućuje slušanje ženskog glasa kako izgovora "Oče naš" i "Zdravo Mariju". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KRUNICA FOTO Neobičan prizor dočekao Zagrepčane na glavnom gradskom trgu: Muškarci klečali i molili za čednost u odijevanju i predbračnu čistoću Slika nije dostupna NIJE MU BILO SPASA Smrt umjesto odmora: Napao ga je jedan od najopasnijih morskih pasa, iskrvario je nakon višekratnih ugriza

Tehničar Onofrio Frati ranije ovog tjedna je izjavio kako je izmislio napravu kako bi mu pomogla u molitvi dok je na poslu.

Naprava se proizvodi u Loretu, talijanskom gradu poznatom po svetištu posvećenom Svetoj kući u kojoj je živjela Djevica Marija a koju su po legendi iz Nazareta u grad prenijeli anđeli.

Vlasnici tvornice pripremaju proizvodnju elektroničke krunice prvo na engleskom i njemačkom a potom i na francuskom, njemačkom i poljskom.

Elektroničke krunice mogu se kupiti u dućanima u blizini svetišta u Loretu i u blizini Trga Svetog Petra u Rimu po prosječnoj cijeni od 29,50 eura.

Vlasnici tvornice kažu da je od travnja kada su puštene u prodaju prodano oko 7000 elektroničkih krunica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene