Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'0' tolerancije

Izraelski zrakoplovi napali cilj u Libanonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelsko zrakoplovstvo bombardiralo je u petak uporište militantnih islamista u Libanonu koji su u četvrtak ispalili rakete na izraelski teritorij.

Izraelski vojni glasnogovornik je potvrdio da je bombardiran cilj pokraj Na'ameha, između Sidona i Bejruta, ne navodeći dodatne pojedinosti o napadu.

Pročitajte i ovo Projekili ispaljeni na Izrael Napeta situacija Sukob na Bliskom istoku ne jenjava: Hezbolah ispalio rekordan broj projektila na Izrael, objavljeno i zašto Ilustracija Nema mira Rat sve bliže širenju na nova područja: "Moramo biti spremni za ofenzivu ako..."

>> Bejrut: Suniti autobombom napali uporište Hezbolaha, 20 poginulih

Četiri rakete ispaljene su jučer na Izrael, gdje su izazvale materijalnu štetu ali bez ljudskih žrtava. Odgovornost za napad preuzela je sunitska skupina bliska Al Kaidi, a ne Hezbolah, koji inače kontrolira to područje.

'Izrael neće tolerirati terorističku agresiju s libanonskog teritorija', navodi se u pisanoj izjavi glasnogovornika izraelske vojske.

Izrael je 2006 godine napao Libanon pokušavajući poraziti pripadnike Hezbolaha koji su sa libanonskog teritorija napadali Izrael. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene