Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješna akcija

Izrael: Uhićeno više od 30 pedofila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelska policija u utorak je izvijestila kako je nakon tromjesečne operacije uhitila 30 osoba za koje se vjeruje da su pedofili, a putem interneta su distribuirali materijale pedofilskog sadržaja.

Uhićeni su osumnjičeni za 'posjedovanje i distribuciju materijala pedofilskog sadržaja, za pokušaj dogovora sastanaka s maloljetnicima' te za njihovo iskorištavanje, stoji u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

>> Akcija 'Orion': Uhićenja pedofila diljem svijeta, spašeno 18 djece

U programu radija izraelske vojske je policajka, koja je željela ostati anonimna, objasnila kako se u sklopu operacije predstavljala kao 12-godišnjakinja. 'Tijekom razgovora sam isticala da sam vrlo mlada i sramežljiva', rekla je. Ista se policajka tijekom razgovora s osumnjičenima predstavljala i kao dječak.

Izraelska internetska stranica Ynet objavila je da su osumnjičenici osobe u dobi od 20 do 57 godina te da među njima ima studenata, poslovnih ljudi, dužnosnika, jedan dužnosnik ministarstva obrane te jedan bivši policajac. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene