Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mirovni pregovori sa Sirijom

Izrael spreman 'bilo kada' i 'bilo gdje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izrael je spreman 'bilo kada' i 'bez ikakvih uvjeta' nastaviti mirovne pregovore sa Sirijom, rekao je u srijedu izraelski čelnik, nakon susreta izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja u Parizu.

Netanyahu je na tom susretu kazao francuskom predsjedniku da je 'spreman bilo kada i bilo gdje se sastati sa sirijskim predsjednikom Bašarom al Asadom radi nastavka mirovnih pregovora, bez ikakvih uvjeta', rekao je visoki izraelski čelnik koji je pratio izraelskog premijera na putovanju u Pariz.

Pročitajte i ovo Izraelski vojnik u Golanskoj visoravni objavila sirijska vojska Izrael napada glavnu bazu protuzračne obrane u Južnoj Siriji Udarna skupina nosača zrakoplova USS Gerald R. Ford Sukob na Bliskom istoku Američki brodovi stižu u Mediteran: Umirovljeni general objasnio što bi se moralo dogoditi da se SAD uključi u rat

Pregovori Izraela i Sirije pod turskim pokroviteljstvom prekinuti su zbog izraelske vojne operacije u Pojasu Gaze, koncem prosinca 2008. i početkom siječnja 2009. koja je trebala zaustaviti palestinsko raketiranje Izraela. Predsjednika Bašara al-Asada u petak u Parizu treba primiti francuski predsjednik. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene