Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O napadu na humanitarnu flotu

Izrael odbio istragu međunarodnog povjerenstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izrael ne želi da međunarodno povjerenstvo provede istragu o napadu na humanitarnu flotu na putu za Gazu, no razgovara s Washingtonom o načinima kako da provede vlastitu istragu , rekao je izraelski veleposlanik u SAD-u.

'Odbacujemo međunarodno povjerenstvo', rekao je veleposlanik Michael Oren za Fox News. 'Razgovaramo s Obaminom administracijom o tome kako provesti našu istragu', dodao je.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

>> Izraelci deportiraju dobitnicu Nobelove nagrade za mir

Devet propalestinskih aktivista ubijeno je prošloga tjedna kada su izraelski komandosi upali na brodove koji su plovili prema Gazi. Glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon razgovarao je u s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom o svome prijedlogu da se osnuje međunarodno istražno povjerenstvo o tom događaju, u kojem bi Izrael imao svoga predstavnika. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene