Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje ne odustaju od napada

Izrael od SAD-a traži oružje koje može pomoći napad na Iran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelske vlasti od SAD-a su zatražile posebne bombe za razaranje bunkera i zrakoplove cisterne koji bi omogućili da se unaprijedi njihova sposobnost napada na iranska podzemna nuklearna postrojenja, izjavio je izraelski dužnosnik.

'Takav je zahtjev upućen', tijekom tjedna, tj. u vrijeme kada je izraelski premijer Benjamin Netanyahu boravio u posjetu Washingtonu, rekao je dužnosnik koji je želio ostati anoniman, potvrdivši na taj način napise u medijima.

Pročitajte i ovo Operacije u Dženinu Na Zapadnoj obali Izraelski premijer Netanyahu o Dženinu: "U ovim trenucima završavamo misiju" Slika nije dostupna U posljednjih nekoliko godina NAPAD NA IRAN ZAUSTAVLJEN TRIPUT Izrael to želi, ali...

>> 'Napad na Iran će samo odgoditi njegov nuklearni program'

S obzirom na osjetljivost tog pitanja, neimenovani je dužnosnik izraelska izvješća prema kojima bi SAD uvjetovao isporuku traženih sredstava u zamjenu za obećanje da neće napasti Iran tijekom ove godine, nazvao nerealnima.

Glasnogovornik Bijele kukće Jay Carney je na novinarsko pitanje jesu li Izraelci takvo nešto zatražili od SAD-a tijekom Netahyahuova posjeta Americi odgovorio kako 'nije bilo ni prijedloga niti dogovora o tome pitanju' između izraelskog premijera i američkog predsjednika Obame. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene