Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači bježali iz auta

VIDEO EKSPLOZIJE Vruća voda i komadi betona šikljali u zrak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eksplozija se dogodila na jednoj od najnapučenijih gradskih ulica, a mnogi vozači izašli su iz vozila kako bi spasili živu glavu.

Podzemna cijev eksplodirala je bez upozorenja usred sibirskog grada Barnaula nakon čega je vruća voda počela nekontrolirano šikljati, lomeći i bacajući velike komade betona i asfalta u zrak. Eksplozija se dogodila na jednoj od najnapučenijih gradskih ulica, a mnogi zatečeni vozači bili su prisiljeni napustiti svoja vozila kako bi spasili živu glavu, javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Jedan od njih bio je i 38-godišnji motociklist Oleg Sorokov. On je kamerom zabilježio opasne prizore u kojima, srećom, nitko nije stradao.

BiH: Eksplodirala mina kod Brčkog nakon poplave

'Prvo sam pomislio da je potres, ali onda sam vidio vodu da šiklja u zrak. Kako znam da ispod grada leži sustav za zagrijavanje vode, znao sam da je eksplodirala cijev ', prepričao je Sorokov te dodao da je mlaz vode pod tlakom uništio i prozore na obližnjem autobusu iz kojeg su putnici pobjegli u posljednji tren.

Glasnogovornik lokalnih vatrogasaca objasnio je da je riječ o cijevima koje datiraju iz sovjetskog doba i koje nisu obnavljanje od postavljanja. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene