Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milijarder bez kulture

IZJAVOM ŠOKIRAO I SIMPATIZERE 'Moglo se vidjeti da joj krv izlazi na oči pa i drugdje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda kako je poznati milijarder, poznat po svojim nepromišljenim izjavama, ovog puta zaista jako pretjerao.

Američki milijarder Donald Trump, koji se namjerava kandidirati na predsjedničkim izborima, izazvao je u subotu negodovanje u republikanskim redovima nakon seksistističkih izjava koje su šokirale simpatizere koji su mu uskratili poziv na veliki politički skup.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Magnat nekretnina je u petak aludirao na menstruaciju vodeće novinarke tv-kanala Fox News.

Žaleći se da ga je voditeljica prve debate republikanskih predizbora u četvrtak Magyn Kelly nepravedno tretirala, Donald Trump je izjavio na CNN-u da ju ne poštuje previše.

Hoće li bivša slovenska manekenka postati prva dama SAD-a...

"Moglo se vidjeti da joj krv izlazi na oči pa i drugdje", rekao je u petak o novinarki koja mu je postavila pitanje o njegovim ranijim seksitičkim uvredama.

Nakon te njegove izjave, simpatizeri republikanaca koji su ga pozvali da održi govor u subotu na skupu u Atlanti, povukli su poziv.

Glavni urednik stranice bliske republikancima Erick Erickson je rekao da je Trump pretjerao s izjavom o Megyn Kelly, a jedina kandidatkinja na republikanskim predizborima Carly Fiorna je na društvenoj mreži Twitter napisala "G. Trump, to je neoprostivo". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene