Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovisan o hrani

Izgubio pa vratio 400 kila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je izgubio 412 kilograma prije 19 godina, Michael Hebranko uspješno ih je vratio. Nekoliko je puta hospitaliziran, jednom su ga iz kuće vadili viljuškarom, ali sada kaže - dosta!

Najbolji, ali i najlošiji u držanju dijeta na svijetu, prema procjeni Daily Maila je Michael Hebranko. Nakon što je izgubio 412 kilograma, ponovno ih je vratio. Ovaj je 56-godišnjak zaradio mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda 1990. godine nakon što je smršavio s 508 na 88 kilograma. I sve bi bilo dobro da ih je barem zadržao.

Pročitajte i ovo PR Shapelle steznik Žene potvrđuju: Briše centimetre u struku i skriva šlaufiće na trbuhu Slika nije dostupna Čestim vaganjem zadržite idealnu kilažu

Ovisan o hrani

Ali budući da je, kako sam za sebe kaže, ovisnik o hrani, odlučio je to proslaviti nezdravom i kaloričnom hranom zbog koje je ponovno vratio izgubljene kilograme. Nakon duge borbe s ovisnošću o slatkim namirnicama i brzoj prehrani koju je konzumirao za nekoliko ručkova dnevno, opet je smršavio, ovoga puta na 254 kilograma i obećao da će promijeniti životni stil. ‘Kada sam probao zabranjenu hranu, više je nisam mogao prestati jest’, komentirao je Hebranko svoje slavljeničko raspoloženje nakon velikog uspjeha.

Nikamo bez viljuškara

‘Ovisan sam o hrani’, kaže te priznaje kako je ispočetka skrivao svoje prehrambene avanture i tijekom sljedećih nekoliko godina vratio se na staru težinu koja je prelazila 500 kilograma. ‘Čudom sam preživio. Morali su me viljuškarom izvlačiti iz kuće radi hospitalizacije’, ispričao je Hebranko. Preživio je, kaže, zahvaljujući supruzi Madalaine zbog koje je počeo mršavjeti kontrolirano. ‘Madelaine je bila uz mene svaki puta kada bi me hospitalizirali i brinula se o meni tako dobro da mi i nije trebala medicinska sestra. Ona je poput anđela i bez nje bih već bio mrtav’, zaključio je Michael.

Što biste učinili da se jednog dana probudite i shvatite da zbog debljine ne možete ustati iz kreveta?

  • Nastavio bih jesti koliko i do tada
  • Pomolio bih se
  • Zvao bih u pomoć
  • Odmah bih počeo s dijetom
  • Ne znam, bojim se pomisliti na to

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene