Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavili suradnju

Izetbegović i Dačić za jačanje odnosa BiH i Srbije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je u srijedu kako je osobno spreman surađivati s novim srbijanskim predsjednikom Tomislavom Nikolićem i novom vladom te zemlje, jer smatra jer je to u obostranom ali i u interesu cijelog susjedstva.

"Naravno da ću surađivati ako bude takve volje, a vidim da je ima", izjavio je Izetbegović u Janji u sjeveroistočnoj Bosni, gdje je zajedno s mandatarom za sastav nove srbijanske vlade Ivicom Dačićem otvorio novi malogranični prijelaz između BiH i Srbije preko rijeke Drine.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Spomenuo i hibridni rat Dodik opet šokira! Bošnjačkim političarima poručio da su glupi: "Najbolje je da se raziđemo, neka vam ostane 25 posto teritorija" Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

>> Mandatar Dačić: Brzo ću sastaviti Vladu!

Izetbegović i Dačić razgovarali su o odnosima BiH i Srbije a Dačić je novinarima izjavio kako će, postane li predsjednik vlade, nastaviti raditi na jačanju odnosa između dviju država.

Kazao je kako je Srbija do sada jasno definirala svoj odnos prema BiH te kako se on neće mijenjati samo zato što se mijenjaju vlade. "Neće tu doći do nekakve značajnije promjene", izjavio je Dačić. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene