Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident

Izbori u Turskoj: Jedan ubijen, sedam osoba ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba ubijena, a sedam ih je ozlijeđeno u nasilju koje je izbilo u jugoistočnoj Turskoj u vrijeme lokalnih izbora, izvijestili su službeni izvori.

U sukobu u Diyarbakiru, najvećem gradu jugoistočne Turske koja je većinom naseljena Kurdima, poginula je jedna, a ozlijeđene su četiri osobe, priopćile su sigurnosne snage. U drugom sukobu koji je izbio između dviju skupina u pokrajini Igdir, ozlijeđene su tri osobe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

>> Turska: Počeli lokalni izbori, svojevrstan test moći

Turski birači danas biraju gradonačelnike te predstavnike općinske i pokrajinske uprave. Lokalne izbore doživljava se kao izjašnjavanje o premijeru Tayyipu Erdoganu, čija je Stranka pravde i razvoja (AKP) tri puta zaredom pobijedila na izborima. Ankete su pokazale da bi APK mogla pobijediti s oko 40 posto glasova unatoč rekordnoj nezaposlenosti i teškom stanju u gospodarstvu pogođenom globalnom krizom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene