Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje

Izbo grudi djevojke, iscurio joj silikon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji slučaj obiteljskog nasilja koji je umalo završio tragedijom dogodio se u Švedskoj.

U ranim jutarnjim satima 35-godišnji muškarac napao je nožem svoju djevojku i ubo je u grudi u kojima je imala silikonske umetke. Napad se dogodio u mjestu Landskrona na jugu zemlje, prenosi agencija TT.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Pucnjava i eksplozije u Rusiji Petorica napadača VIDEO Pucnjava i eksplozije u Rusiji: Napad na policajce, sedam mrtvih i četvero ranjenih

"Ubo je svoju partnericu u grudi nakon čega je iz njih iscurio silikon", rekao je za lokalni list Helsingborgs Dagbladet lokalni policijski dužnosnik Nils-Erik Svensson.

Policija je uhitila nasilnog muškarca oko 2:30 sati ujutro. Žena, koja je u svojim 40-im godinama života, prebačena je u obližnju bolnicu, gdje su joj ozljede okarakterizirane kao teške, ali neopasne po život.

Nagađa se kako se dotični par posvađao prije krvavog obračuna, a prvi telefonski poziv policiji stigao je oko 1 sat ujutro. Policija je obznanila i kako je napadač već otprije poznat vlastima po izrazito nasilničkom ponašanju. Protiv njega je podnesena odgovarajuća kaznena prijava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene