Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zimi 'pokazao zube'

Izazivač zime: Pogledajte što polugol radi na -20 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinez Chen Kecai odlučio je izazvati zimu i 'pokazati joj zube'. Trčao je po snijegu obučen samo u kratke hlačice i natikače, a kasnije se 20 minuta kupao u hladnoj vodi.

Chen Kecai, stanovnik Mudanjianga na sjeveroistoku Kine, dospio je u Guinnessovu knjigu rekorda nakon što je gol stajao na ledu i snijegu 112 minuta 2010. godine. Ovaj 55-godišnjak ležao je pod snijegom dok je vani bilo minus 20 stupnjeva, javlja AP.

Pročitajte i ovo Marko Šepat - 3 Izvještaj iz Kölna Zimski uvjeti stvorili kaos u Njemačkoj: "Ovo je šok za stanovnike. Ovoliko snijega nije palo 10 godina" Snijeg radi probleme u prometu Zimski uvjeti U Dalmaciji pada snijeg, na autocesti se vozi uz ograničenje od 40 km/h, kamioni zapeli i blokirali cestu

Chen je rekao da mu je bilo veoma hladno, ali je mogao izdržati jer je trenirao godinama. 'Isprva nisam mogao izdržati hladnoću, ali što sam više vježbao, osjećao sam napredak. Kasnije sam čak i postao ovisan o tome, baš kao što su neki ljudi ovisni o cigaretama ili alkoholu', rekao je Chen.

>> Otvorena ledena cesta - vožnja na 30 centimetara leda

Što se tiče plivanja u hladnoj rijeci usred zime, kaže, da mu je to mnogo teže od jednostavnog ležanja u snijegu. U rijeci je s prijateljima plivao 20 minuta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene