Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratio se

Iz zrakoplova u letu iscurilo stotine galona goriva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek što je poletio sa zračne luke Turin Caselle, iz putničkog zrakoplova Boeing 757 počelo je curiti gorivo.

Britanski zrakoplov morao je sletjeti neočekivano na talijansku zračnu luku kada je stotine galona goriva iscurilo iz krila, piše Daily Mail. Boeing 757 koji pripada kompaniji Thomas Cook nekoliko minuta nakon što je uzletio s aerodroma Turin Caselle morao se vratiti. Na ruti za Birmingham, sa 231 putnikom, kapetan leta 5739 javio je kontrolnom tornju kako je primijetio da iz krila aviona curi gorivo. Službenici na tlu također su primijetili što se događa i u pomoć pozvali vatrogasce te su zatvorili pistu.

Pročitajte i ovo Benzinska crpka - 1 Stigla službena potvrda Vlada objavila nove cijene goriva Ilustracija PRIOPĆENJE EPPO-A Otkrivena milijunska prijevara s gorivom iz Hrvatske: Zaplijenjena imovina u vrijednosti od 2,4 milijuna eura

Curenje stotine galona goriva primijetili su i putnici, a pilot ih je obavještavao o svemu što se događa i započeo povratak u Caselle. ‘Curenje goriva odmah su vidjeli oni koji su sjedili s desne strane i odmah su sve uzbunili. Pilot nam se ubrzo obratio i objasnio o čemu se radi, ali neki su ljudi bili zabrinuti zbog količine goriva koje je istjecalo. Bojali su se da neće biti dovoljno za slijetanje. Na kraju je pilot prizemljio zrakoplov sigurno’, ispričao je jedan putnik. ‘Mogu potvrditi da se dogodio incident sa Boeingom 757 na Turinu koji je letio za Birminigham. Radilo se o curenju goriva, a putnici su smješteni u hotel do polijetanja novog zrakoplova’, rekao je glasnogovornik Thomas Cooka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene