Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prisilno slijetanje

Iz torbe iskočila kobra i napravila kaos u avionu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U avionu Egypt Aira nastao je potpuni kaos kada je iz torbe jednog Jordanca iskočila egipatska kobra. Ugrizla ga je za ruku i mahnito počela puzati ispod sjedišta ostalih 90 putnika. Pilot je morao prinudno sletjeti.

Pilot aviona s 90 putnika na letu iz Egipta za Kuvajt morao je prisilno sletjeti na pistu u jednom obalnom gradiću zbog zmije koja je iskočila iz prtljage i ugrizla jednog 48-godišnjeg Jordanca. U letjelici je nastao potpuni kaos čim su putnici ugledali golemu i opasnu egipatsku kobru, čiji otrov može biti smrtonosan.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Zmija IZGUBILI SU APETIT VIDEO Šokirana posada aviona između raviola i povrća pronašla - zmijsku glavu

>> VIDEO Anakonda povraća kravu!

Prema izvješću Jordan Timesa, sa zmijom se u jednoj torbi u avion prošvercao već spomenuti Jordanac, koji navodno po Kuvajtu trguje reptilima. Nakon što ga je ugrizla za ruku, pobjegla je puzajući pod sjedištima uspaničenih putnika.

Zbog nereda i moguće pogibelji, pilotu nije preostalo druge nego javiti kontroli leta da treba hitno negdje sletjeti. Najbliža slobodna pista bila je u Hurghadi, gradu na obali Crvenog mora. Nakon što je Jordancu pružena prva pomoć on je inzistirao da let prema Kuvajtu nastavi u društvu svoje potencijalne zmijolike krvnice. No, lokalna je policija kobru, na olakšanje svih ostalih putnika, ipak konfiscirala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene