453730
453730
453730
453730
453730

Iz švicarskog zatvora pobjegao 37-godišnji Hrvat; iskrao se kroz prozor?

  • , 16.10.2016., 10:30
  • Autor:
  • komentara

Iz zatvora u švicarskom St. Gallenu tijekom noći na subotu pobjegao je 37-godišnji Hrvat.

 
 
 
 
Ilustracija: AFP
Ilustracija: AFP

Lokalni mediji javljaju kako je zatvorenik najvjerojatnije pobjegao kroz prozor bez da ga je itko primijetio.

Lokalna policija javlja kako su čuvari primijetili da muškarca nema u zatvoru tijekom pregleda prije doručka.

U zatvoru je bio zbog imovinskih kaznenih djela, a policija tvrdi kako se radi o muškarcu koji ne predstavlja opasnost za javnost, javlja Tagblatt.

U istom zatvoru završio je i Dario Šušak, bivši nogometaš Craotije iz Sesveta, osumnjičen da je s bandom Pink Panther planirao pljačku nakita.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se