Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi mlađi od 18

Iz popravnog doma preko plahti pobjegli ubojice, silovatelji...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo stotinu zatvorenika danas je pobjeglo iz indijskog popravnog doma spuštajući se niz zidove po zavezanim plahtama, javila je policija.

Iz popravnog doma u Meerutu na sjeveru zemlje pobjegao je 91 zatvorenik, a u međuvremenu ih je uhvaćeno 35.

Pročitajte i ovo Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život

'Skinuli su čeličnu rešetku s prozora na stražnjem dijelu zgrade dok je policija čuvala prednji dio', rekao je za AFP gradski policijski načelnik Om Prakash, dodajući da su bjegunci posao obavili vrlo profesionalno.

FOTO Otac pokušao zakopati živu kćer

Među onima koji su još uvijek u bijegu ima i osuđenika za ubojstvo, silovanje, krađu i razbojništvo, a svi su mlađi od 18 godina, rekao je Prakash.

Zatvorenici istog doma u prosincu su nasmrt pretukli policajca nakon što im je prigovorio zbog nepristojnog ponašanja prema ženi tijekom suđenja. Popravni domovi u Indiji inače drže više od 31.000 zatvorenika. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene