Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naoružani upali u mrtvačnicu

Iz mrtvačnice ukradeno tijelo ubijenog šefa meksičkog kartela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer je iz mrtvačnice u meksičkoj državi Coahuila ukradeno tijelo ubijenog vođe kartela Zetas Heriberta Lazcana.

Heriberto Lazcano, vođa meksičkog narko kartela Zeta, ubijen je u nedjelju ujutro u okršaju s meksičkim marincima u sjevernoj državi Coahuila, na granici s Teksasom, a u ponedjeljak ujutro je naoružana skupina ukrala njegovo tijelo iz mrtvačnice, priopćili su u utorak meksički dužnosnici.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..." U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 13 Ubijena žena Policija o ubojstvu na Srednjacima: "Jedna je osoba pod našim nadzorom"

Lazcano je dezertirao iz posebnih vojnih postrojbi i otpočeo brutalni šestogodišnji rat s vlastima i drugim narko kartelima i bandama. Pripadnici njegova narko kartela, jednog od dva najmoćnija u Meksiku, kontroliraju područje uzduž američke granice, ali i na jugu zemlje, sve do Gvatemale.

>> Ubijen šef narko kartela Zetas

Prema riječima glavnog tužitelja države Coahila, Homera Ramosa, marinci su u gradu Progreso ubili dvojicu muškaraca, a otisci jednog od njih su odgovarali Lazcanu. Iz mrtvačnice je ukradeno tijelo i drugog muškarca, prenose američki mediji.

Američka agencija za borbu protiv trgovine drogom (DEA) priopćila je kako još uvijek čeka potvrdu da je jedan od najozloglašenijih narko vođa u Meksiku ubijen. Kartel Zeta se povezuje i s nedavnim ubojstvom nećaka guvernera Coahuile.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene