Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica još u bijegu

Iz Italije u Iran htjeli prokrijumčariti napalm-bombu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija uhitila je u srijedu sedam osoba osumnjičenih za krijumčarenje oružja u Iran, od kojih pet Talijana i dva Iranca za koje se vjeruje da su tajni agenti, a još su dvojica Iranaca u bijegu.

Policija je uhićenja obavila pod okriljem noći u nekoliko gradova. Jedan od uhićenika je iranski novinar akreditiran u novinarskom domu u Rimu. Vjeruje se da su sva četvorica Iranaca, uključivo dvojicu koji su u bijegu, pripadnici iranske tajne službe, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ebrahim Raisi Ultrakonzervativac i tvrdolinijaš Tko je Ebrahim Raisi, iranski predsjednik koji je poginuo u padu helikoptera? Ibrahim Raisi u helikopteru Akcija spašavanja Srušio se helikopter s predsjednikom Irana: Ne zna se što je s njim, u tijeku je potraga

Uhićeni su planirali prokrijumčariti u Iran veliku količinu streljiva i eksploziva iz istočne Europe i eksplozivni materijal za izradu napalm-bomba. Policijska akcija počela je u lipnju prošle godine i u njoj je otkrivena skupina koja je izvozila oružje u Iran iz Italije ili kroz treće zemlje. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene