Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezamisliv čin

Iz bolnice ukradeni božićni pokloni za teško bolesnu djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božićni pokloni za bolesnu djecu s odjela intenzivne njege ukradeni su iz londonske bolnice Great Ormond Street Hospital.

Kako piše BBC, policija je pozvana u ponedjeljak  nakon što je uočeno da nedostaje 20 poklona za djecu. Pokloni, koje je za djecu kupila bolnica, uključivali su DVD playere, DVD-e i Nintendo DS igraču konzolu.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Baby boom u Zagorju, ilustracija 18 beba u tjedan dana Baby boom u Zagorju: "Bila je plodna godina, malo smo se svi potrudili"

>> Što se sve može iznajmiti za Božić?

'Ukrasti poklone za djecu koja su previše bolesna da bi za Božić mogla biti sa svojom obitelji je nezamislivo', izjavio je policijski inspektor Neal Anderson.

Pokloni su ukradeni između petka i ponedjeljka. 'Molim sve koji imaju bilo kakve informacije o osobi ili više njih koje su počinile ovo nedjelo da nam što prije jave kako bi učinili sve da poklone pronađemo prije Božića', apelirao je Anderson te uputio i poruku lopovu. 'Trebao bi razmisliti o tome što si učinio i napraviti pravu stvar - vratiti poklone'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene