Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči raspisivanja tjeralice

Ivica Todorić prije 3 dana bio u Beogradu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić tri dana uoči raspisivanja europskog uhidbenog naloga boravio je u Beogradu, doznaje N1, pozivajući se na neslužbene informacije.

Ivica Todorić, kako piše N1, posljednji je put viđen na sastancima s s odvjetnicima iz odvjetničkog ureda Tomanović u Beogradu, prije tri dana.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno"

Spomenuta televizija navodi kako iz odvjetničkog ureda Tomanović nisu željeli potvrditi ništa oko Todorića, niti da je boravio u Beogradu, niti da li ih je angažirao da ga zastupaju u obrani.

Za Todorićem, koji je u subotu poručio da će se u Hrvatsku vratiti nakon što prikupi sve dokaze da nije kriv, u ponedjeljak poslijepodne izdan je europski uhidbeni nalog.

Na Županijski sud u Zagrebu stigla je u međuvremenu i žalba odvjetnice Jadranke Sloković na istražni zatvor koji je sud odredio za njezina klijenta Ivicu Todorića.

U telefonskom razgovoru s Todorićevom odvjetnicom Sloković, doznajemo kako ona nije upoznata navedenim informacijama o Todorićevom posjetu Beogradu i odvjetničkom uredu Tomanović. "Ne znam ništa o tome", rekla nam je Sloković.

Navedeni sud, međutim, kako doznaje Nova TV, žalbu neće razmatrati sve dok Todorić ne bude u pritvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene