Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za lokalne izbore

Dačić ušao u koaliciju sa Šešeljom: "Možda se nismo uvijek slagali, ali..."

Vojislav Šešelj i Ivica Dačić (Foto: Arhiva/AFP)
Vojislav Šešelj i Ivica Dačić (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP
Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova Srbije i prvi potpredsjednik srpske vlade na lokalnim će izborima u općini nastupiti zajedno s radikalima Vojislava Šešelja.

Na zajedničkoj listi tako će zajedno nastupiti Dačićeva Socijalistička partija Srbije, Šešeljeva Srpska radikalna stranka i Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Ivica Dačić Odgovor Zapadu Dačić: "Srbija nije nečija produljena ruka" Slika nije dostupna Telefonski razgovor Pusić i Dačić: Nastavljamo raditi na normalnim odnosima Hrvatske i Srbije

"Možžda se ponekad nismo slagali, ali jedno je sigurno - nikada nismo bili izdajnici", rekao je Dačić na današnjem predstavljanju koalicije objašnjavajući što je povezalo dvije stranke vlasti i jedne oporbene za zajednički nastup na lokalnim izborima.

Dačić je rekao da su ti izbori i važni zbog potrebe jačanja "domoljubnog bloka", jer, kako je primijetio, sve je više onih koji žele destabilizirati Srbiju i regiju.

Šešelj se složio s tim i dodao da bi bila dobra i neka šira domoljubna koalicija na nacionalnim izborima.

Marković Palma poručio je pak kako je "Šešelj razbio Haag kao zvečku" te da tamo nije ni suđeno Šešelju, već Srbiji. Šešelj je, kaže Marković, u Haagu obranio Srbiju
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene