Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove mjere

Italija zabranila ovrhu na stanove u kojima se živi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska Vlada usvojila je niz mjera kojima želi potaknuti ekonomiju, uključujući i zabranu oduzimanja stanova vlasnicima koji su dužni manje od 120.000 eura.

Talijanska Vlada donijela je dekter od 80 mjera kojima želi potaknuti ekonomiju, uključujući i 14 milijardi eura za infrastrukturne projekte koji bi trebali otvoriti 30.000 novih radnim mjesta, ali i mjere kojima se štite vlasnici stanova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Prometna nesreća u Italiji - 3 strava u italiji FOTO Ferrari se brzinom od 200km/h zabio u zaštitnu ogradu i prepolovio: Od siline udarca preminuli poznati DJ i suputnica

Kako bi se zaštitili vlasnici stanova koji su dužni manje od 120.000 eura, neće im radi duga biti zaplijenjen dom, osim ako nemaju više od jednog stana, piše Bankok Post.

>> Talijanski premijer reže plaće sebi i ministrima

Premijer Enrico Letta rekao je kako su mjere preporuka Komisije i trebale bi pomoći Talijanima da doprinesu zamrloj ekonomiji te zemlje. Minstri su razgovarali više od šest sati o paketu mjera u subotu.

Razni paketi mjera uključuju labavije procedure za prikupljanje poreznog duga od građana koje je pogodila kriza.

Iako su donesene mjere stupile na snagu odmah, Parlament sada ima 60 dana da dekret koji je donijela Vlada pretvori u zakon.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene