Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga otkrila

NOVI DETALJI OKO PADA GERMANWINGSA Lubitz je prije kobnog leta tražio pomoć desetaka liječnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lubitz je prije nesreće na internetu istraživao samoubojstvo, a prema ranijim pregledima nije niti smio upravljati zrakoplovom.

Psihički nestabilni kopilot Germanwingsa Andreas Lubitz, koji je prije dva mjeseca srušio zrakoplov i ubio 150 putnika i članova posade, bio je na nekoliko liječničkih pregleda kod raznih stručnjaka i to u razdoblju neposredno prije nesreće, javlja NBC News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Protiv nepoznate osobe Francusko pravosuđe pokrenulo formalnu istragu o nesreći Germanwingsa Slika nije dostupna Posjetio 41 liječnika Pilot ubojica patio je od teških psihičkih bolesti: 'Bio je neposoban za upravljanje avionom'

Telegraph prenosi da je Lubitz perije kobnog leta tražio pomoć desetaka liječnika, pozivajući se na francuskog tužitelja, koji je tu informaciju potvrdio.

To su novi detalji istrage ove nesreće u kojoj je depresivni kopilot zaključao kokpit kada je pilot otišao do toaleta, da bi srušio putnički zrakoplov u francuske Alpe.

Lubitz pilotu u kavu stavio diuretik?

Za sada nema službenih potvrda o tim posjetima liječnicima, a strani mediji nagađaju na temelju ranijih dokaza koji su u javnost izašli prvih nekoliko dana nakon velike tragedije.

Je li se Andreas Lubitz u zadnjem trenutku predomislio i pokušao izravnati zrakoplov?

Podsjećamo, Lubitz je prije nesreće na internetu istraživao samoubojstvo, a prema ranijim pregledima nije niti smio upravljati zrakoplovom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene